CANTINA FAUR

Cantina Faur a pornit din nevoia pe care o au mulți angajați astăzi, în București, și anume aceea de a mânca un prânz consistent, sănătos și accesibil, fără a fi nevoie să își întrerupă programul de la birou, fără a mai pierde timpul pe diverse site-uri de livrări în căutarea unui meniu care poate fi sau nu gustos și hrănitor.

Cantina Faur este o firma de catering cu peste 6 ani de experienta pe piata de catering din Bucuresti. Vezi meniul nostru si comanda mancare online. Noi iti garantam ca vom fi exact acolo unde iti doresti, vei primi mancare proaspata si sanatoasa precum si servicii superioare la un pret decent.

Studiem in permanenta tendintele gastronomiei moderne, pentru a putea crea zilnic preparate noi. Clientii nostri ne cer retetele preparatelor, lucru care este cel mai mare compliment adus unei echipe de bucatari.

Accordam o importanta deosebita conditiilor de transport, astfel incat calitatea produselor livrate sa se ridice la cele mai exigente standarde de calitate. 

Mancarea este livrata in ambalaje de unica folosinta, fiecare preparat este pus in caserola si fiecare persoana are pachetul sau.

 

Bol ciorba/ supa
Caserola
Set tacam de unica folosinta